Google Приче о успеху малих и средњих предузећа

Примери успешних оглашaвача

Adriahost

„Искуство ме је научило да је у нашем послу AdWords три пута ефикаснији од сваког запосленог човека у продаји.“

Милош Станић - Директор

AdriaHost

Најбољи пословни хостинг уз најбољи Google програм

Основана 2004. године, компанија AdriaHost пружа услуге веб хостинга, регистрације домена, издавањa сервера (cloud и VPS), као и услуге маркетинга (СМС, мејл и AdWords).

Готово 98% буџета за маркетинг резервисано је за оглашавање на мрежи, а искуство с Google AdWords-ом, који интензивно користе од 2007, премашило је сва њихова очекивања и повећало продају за 300%. Сви остали видови реклама, који укључују билтене и СМС маркетинг, су остали у другом плану у односу на AdWords. Иако је једноставан за употребу, веома је важно да свако ко користи овај вид маркетинга временом оптимизује кампању како би максимизовао његов потенцијал.

Милош Станић, директор компаније, јасан је поводом тога: „AdriaHost константно оптимизује своје AdWords кампање, практично сваког месеца. У бројкама – после неколико оптимизација имали смо пет пута више кликова за исти буџет. Редовно храбримо наше клијенте и пословне партнере да почну да користе AdWords, јер је тај вид маркетинга тренутно без премца на тржишту. Будући да сам презадовољан, на AdWords у будућности рачунам као на нешто што је незаобилазно у пословању наше фирме.”

Више информација о оглашавачу

  • Adriahost
  • 8 запослених
  • Србија, Београд
  • Продаја веб хостинга, регистрација домена, израда мањих веб сајтова, СМС маркетинг

Google производи и алати које користе

Пријавите се за AdWords