Постаните партнер поузданог стручњака.

Ако предузеће желите да подигнете на виши ниво, ослоните се на стручност Google сертификованих партнера објављивача. Они ће вам помоћи са свиме од повећања прихода од огласа до осмишљавања стратегија у многим областима, укључујући подешавање, оптимизацију и одржавање. Ви тада можете да се посветите ономе што највише волите – стварању одличног садржаја.

Зарадите више од сваког пиксела.

Ослоните се на стручне савете партнера о оптимизацији дигиталног садржаја да бисте могли да привучете најпрофитабилније и најрелевантније огласе. Ако већ стварате садржај са толико љубави, заслужујете да од њега зарађујете више.

Пронађите стручни савет који ће вам већ данас бити од користи. А и сутра.

Било да вас интересује дизајн апликација, оптимизација огласа или нешто друго, можете да добијате увиде, услуге и технологију који ће вам омогућити да доносите утемељеније одлуке и повећате зараду.

Посветите се ономе што најбоље радите.

Када имате стручног партнера који помоћу најбољих технологија за оглашавање може максимално да увећа ваш потенцијал за остваривање прихода, можете више времена да посветите ономе што је најважније – стварању одличног садржаја.
Побољшајте учинак из сваког угла.
Можете да будете сигурни да ће Сертификовани партнери објављивачи пружати подршку вашем предузећу стручним решењима, у која спадају:
Комплетне услуге примене и тестирања огласа, као и управљања њима
Прављење дизајна за мобилне уређаје, веб и апликације, као и реактивног дизајна
Алатке за прилагођавање садржаја
Решења за платформе и монетизацију за видео
Прилагођавање огласа
Комплетне услуге везане за остваривање зараде од мобилних апликација, аквизицију корисника и поновно ангажовање корисника

Радите са најбољима.
Потражите значку.
Значка Сертификованих партнера објављивача вам говори да радите са неким кога је детаљно проверио Google. Не само да је та особа положила Google испите за сертификацију производа, него и дуже време успешно помаже у раду објављивачима као што сте ви.

Не само да је приход одличан, већ су и подршка и идеје за побољшање мог веб-сајта фантастични. Њиховом тиму је стварно стало до мог предузећа и жели да ми помогне да успешније радим.
Лорен Бриз, Објављивач - Nashville Fun for Families

Пронађите партнера који вам одговара.
Пронађите партнера