Милиони предузећа користе Google AdWords. Ево зашто:

Нека корисници пронађу ваше предузеће

Без обзира на то да ли желите да привучете нове посетиоце веб-сајта, повећате онлајн продају, наведете клијенте да вас зову или вам се увек враћају, Google AdWords може да вам помогне.

Повежите се са клијентима широм веба

Можете да досегнете релевантне клијенте на релевантним веб-сајтовима. Низ опција вам омогућава да циљате према типу веб-сајта, типу публике или поновном оглашавању, када и где је то важно.

Без нагађања када је реч о маркетингу

Мерљиво, поуздано и флексибилно

Google AdWords показује колико људи примећује ваше огласе и који проценат њих кликне на оглас да би посетило ваш веб-сајт или вас позвало. Алатке за праћење чак показују и стварну продају коју веб-сајт генерише као директан резултат ваших огласа.

Увиди доступни нон-стоп

У сваком тренутку можете да видите какав је учинак огласа пријавом на Google AdWords налог. Ради уштеде времена, слаћемо вам и месечни резиме у коме су наведени сва кључна статистика и битне бројке.

Зауставите, покрените, паузирајте, тестирајте

Можете да подесите огласе, испробате нове термине за претрагу, паузирате кампању и поново је покренете кад год желите - све у Google AdWords-у и то бесплатно.

У сваком тренутку можете да видите какав је учинак ваших огласа у Google AdWords-у.

Кликови

30570

Стопа учесталости кликова

0.18%

Просечна цена по клику

€0.1

Цена

€3057

На правом месту у право време

Оглашавајте се локално или глобално

Циљајте огласима клијенте у одређеним земљама, регионима или градовима, односно на одређеној удаљености од предузећа или продавнице.

Досегните праве људе у право време

Људи проналазе ваше предузеће на Google-у управо онда када претражују ствари које нудите.

Хотели у Београду
www.hoteliubeogradu.rs
Путујете у Београд?
Пронађите хотел у Београду.

Хотели у Београду
www.hoteliubeogradu.rs
Путујете у Београд?
Пронађите хотел у Београду.

Досегните клијенте који год уређај да користе

У данашњем свету мобилних уређаја, потребно је да се оглашавате на сваком уређају који клијенти користе – на стоним рачунарима, лаптоповима, таблетима и мобилним уређајима. Тако ће ваша понуда бити видљива док корисници претражују, прегледају или купују.