GoogleАналитика

Стекните увиде који су важни

Google аналитика вам омогућава не само да мерите продају и конверзије, већ вам пружа свеж увид у то како посетиоци користе ваш сајт, како су на сајт дошли и како можете да обезбедите да се на њега враћају.

Алатке за анализу

Google аналитика је заснована на моћној платформи за извештавање, која се лако користи, тако да можете да одлучите које податке желите да видите и да прилагодите извештаје, уз само неколико кликова.

Сазнајте више

Аналитика садржаја

Извештаји о садржају ће вам помоћи да схватите који делови вашег веб сајта имају добар учинак, које су странице најпопуларније, како бисте могли да омогућите бољи доживљај својим клијентима.

Сазнајте више

Аналитика друштвених мрежа

Веб је друштвено место, а Google аналитика мери успех ваших програма за друштвене медије. Можете да анализирате како посетиоци остварују интеракцију са функцијама дељења на сајту (као што је Google +1 дугме) и са вашим садржајем широм платформи за друштвене мреже.

Сазнајте више

Аналитика за мобилне уређаје

Google аналитика вам помаже да мерите утицај мобилних уређаја на пословање. Поред тога, ако правите апликације за мобилне уређаје, Google аналитика нуди опреме за развој софтвера за iOS и Android како бисте могли да мерите како људи користе вашу апликацију.

Сазнајте више

Аналитика конверзија

Сазнајте колико клијената привлачите, колику продају остварујете и како корисници остварују интеракцију са сајтом помоћу низа функција за анализу Google аналитике.

Сазнајте више

Аналитика оглашавања

Максимално искористите оглашавање тако што ћете сазнати како функционишу ваши огласи за друштвене мреже, мобилне уређаје, претрагу и мултимедијални огласи. Повежите активност на веб сајту са маркетиншким кампањама како бисте добили комплетну слику и побољшали учинак оглашавања.

Сазнајте више

Галерија апликација Google аналитике

Проширите Google аналитику на нове и узбудљиве начине. Приступите низу апликација из галерије апликација Google аналитике које ће вам помоћи да прикупите релевантније податке, аутоматизујете извештавање и организујете податке према пословању.  Сазнајте више