GoogleАналитика

Развијте своје аналитичке вештине

Google аналитика пружа многе образовне ресурсе. Без обзира да ли сте тек почели да користите аналитику или сте искусан корисник, пронаћи ћете видео снимке и чланке који ће вам помоћи да максимално искористите Google аналитику.

Започните

Наша контролна листа за подешавање и водич за почетак садрже уобичајена питања која клијенти постављају када подешавају налог и почињу да анализирају податке. У центру за помоћ су чланци о свим функцијама и аспектима Google аналитике, укључујући примену, најуспешније примене анализе у пракси и решавање проблема. Ове алатке вам омогућавају да брзо стекнете увид, а помоћи ће вам и око доношења пословних одлука.

Приче о успеху

Питате се како Аналитика може да вам помогне када је реч о вашем сајту? Поставили смо низ прича о успеху клијента које ће вас инспирисати и показати вам како се то може учинити. Сазнајте више

Семинари и видео снимци

Сертификовани партнери Аналитике редовно одржавају заказане обуке за Google аналитику. Доступни су вам уводни (101), средњи (201) и напредни (301) курсеви. Погледајте који се курсеви нуде у вашој области.

Видео снимци на званичном YouTube каналу Google аналитике покривају све теме: од почетних до напредних. Желимо да оцените видео снимке које одгледате и да нам кажете о којим темама бисте желели да их видите више.