Функције

Chrome олакшава примену модерних HTML5 и веб апликација у учионици без бриге око тога да ли ће старији прегледачи моћи да их подрже.

Преузми Chrome MSI

Chrome MSI пакет за Windows 10/8.1/8/7 64-bit

(Chrome MSI пакет за Windows 10/8.1/8/7 32-bit)

Преузми Chrome MSI

Chrome MSI пакет за Windows 10/8.1/8/7 32-bit

(Chrome MSI пакет за Windows 10/8.1/8/7 64-bit)

Брзина

Брзина побољшава учење. Због тога је Chrome осмишљен са циљем да буде брз у сваком погледу – почев од радне површине, учитавања веб страница и покретања функционалних образовних алатки. Chrome је брз чак и на уређајима лошијег квалитета, што може да вам уштеди новац продужавањем радног века актуелног хардвера.

Безбедност

Google Chrome за образовање користи технологије као што су Безбедно прегледање и заштићено окружење како би ученицима и наставницима помогао да се заштите од сајтова са малвером, вируса, малвера и напада „пецањем“. Поред тога, Chrome-ово извршавање скрипти ради заштите од сајтова нуди додатни ниво заштите од сајтова који покушавају да нападају школске мреже или краду корисничке идентитете.

Google Apps за образовање

Chrome је у основи дизајниран за оптимизацију пакета производа Google Apps за образовање. Chrome подржава многе функције које нису доступне, укључујући Gmail, Документе и Календар ван мреже, као и обавештења на радној површини и функције измене попут превлачења и отпуштања и исецања и лепљење.

Једноставност

Chrome је једноставан за примену и управљање. Уместо да проводе време у одређивању смерница за конфигурисање прегледача и приступа Интернету, IT администратори могу да прилагоде и примене Chrome према потреби. На пример, могу да наметну употребу одређених додатака и апликација из Chrome веб продавнице преко групних смерница за све ученике, док наставницима подразумевано могу да дају групни приступ различитим апликацијама, додацима и сајтовима.

Прилагођавање

Chrome веб продавница нуди више стотина додатака и апликација за образовање и сарадњу које можете да комбинујете са Chrome-ом и дистрибуирате ученицима и наставницима. Потпуна подршка за HTML5 без надоградњи ОС-а омогућава ученицима и наставницима да покрећу снажне, скалабилне веб апликације на оперативним системима Windows, OSX и Linux.

Надоградње

Примена Chrome-а подразумева боље перформансе и безбедност без надоградње оперативног система или куповине скупог клијентског софтвера. Задржите тренутни прегледач да бисте могли да покрећете старије апликације у Internet Explorer-у, а примените Chrome у школи да бисте могли да се побринете за остало.