Хајде да променимо свет.

Више видљивости. Више донација. Више волонтера. То су предности које остварујете када своје циљеве делите са људима који ће највероватније желети да се ангажују.

The Fred Hollows Foundation

корисник програма Google Ad Grants

The Fred Hollows Foundation

корисник програма Google Ad Grants

"Програм Google Ad Grants нам је помогао да допремо до хиљада присталица широм земље који нам помажу да подизањем свести подстакнемо промене."
Ping Lo, The Fred Hollows Foundation

Будите видљиви у Претрази

Доприте до људи који су најважнији.

Корисницима који на Google-у траже непрофитне организације попут ваше, Google Ad Grants приказује ваше огласе на Мрежи за претрагу и помаже вам да допрете до оних који нису упознати са вашом иницијативом. Своје циљеве можете да делите широм света или да се усмерите само на људе у својој околини. Google Ad Grants вам омогућава да увек имате контролу.

Повећајте број донација

Поједноставите ток давања донација.

Google Ad Grants олакшава људима да дају донације вашој организацији. И што је процес донирања лакши, то је већа вероватноћа да ће то и урадити.

Погледајте шта остварује најбоље резултате

Бољи увид за паметније огласе.

Када почнемо да приказујемо ваше огласе, можете да почнете да користите Google аналитику и праћење конверзија да бисте разумели колико су огласи успешни. Које кључне речи су најјаче? Који огласи подстичу донације, а који регрутују волонтере? Добијте одговоре на ова и бројна друга питања.