We Care Animal Rescue

Организација We Care Animal Rescue користи AdWords Express да би привукла донаторе, волонтере и особе које желе да усвоје животиње онлајн.

Маркетиншки циљеви

  • Повећање обима усвајања љубимаца
  • Регрутовање волонтера
  • Поспешивање онлајн донација

Показатељи успешности

350%

повећање онлајн активности

125%

повећање броја онлајн пријава

3,51%

просечан CTR

Кратак преглед

Локација: САД www.wecareanimalrescue.org

Мисија

Организација We Care Animal Rescue је основана 1982. у округу Напа и финансира се приватним донацијама и прикупљањем средстава. Организација подстиче и промовише добробит животиња тако што води бригу о напуштеним псима и мачкама, проналази домове за њих и едукује јавност о добробити животиња. Сузан Рен, председник одбора, каже: „Без финансијске подршке донатора, организација We Care Animal Rescue не би могла да пружа ове услуге. We Care Animal Rescue је за многе животиње место које им пружа другу шансу у животу.“

Маркетиншки циљеви

Организација We Care Animal Rescue је крајем 2015. године покренула нови веб-сајт. Желели су да промовишу нове функције веб-сајта и олакшају интеракцију са локалном заједницом у округу Напа у којој пружају услуге. Да би испунили мисију и остварили циљеве, користили су AdWords Express кампање за промоцију новог веб-сајта, привлачење волонтера и прикупљање донација онлајн.

Процес

Програмер веб-сајта организације је користио AdWords Express алатке за прављење огласа да би лако и брзо направио онлајн огласе и циљао их према географској локацији. We Care Animal Rescue оптимизује фразе за претрагу које AdWords Express пружа да би се повећао интензитет саобраћаја огласа, а користе и једноставну контролну таблу налога да би сазнали на које огласе најбоље реагује њихова циљна публика. Користе најважније информације да би изменили огласе и постигли најбоље резултате.

Апликација AdWords Express омогућава организацији да једноставно прати успех огласа у покрету. Поред тога, организација We Care Animal Rescue користи Google аналитику да би пратила број посетилаца веб-сајта, као и то који AdWords Express огласи највише привлаче донаторе, волонтере и особе које желе да усвоје животиње.

Утицај Google Ad Grants-а

Од придруживања програму Google Ad Grants организација We Care Animal Rescue бележи просечни месечни пораст у онлајн пријавама за усвајање од 125% у односу на претходну годину. Сузан Рен каже: „Подешавање AdWords Express кампања је било једноставно, па смо прве огласе направили за само неколико минута. AdWords Express је веома једноставан за коришћење. Резултати се виде истог дана када направимо нове огласе.“ Њихове AdWords Express кампање успешно подстичу онлајн донације, привлаче нове волонтере и повећавају број усвојених кућних љубимаца и видљивост организације у заједници.

„Откако смо се придружили програму Ad Grants, интересовање за наше онлајн услуге је порасло за 350% и у просеку бележимо 2000 више јединствених посетилаца месечно на веб-сајту.“
Сузан Рен, председник одбора