Google за објављиваче.

Без обзира на то да ли сте писац, блогер, дизајнер, програмер, објављивач или се бавите неким другим креативним послом, Google има решења која ће вам помоћи да зарадите новац од онлајн садржаја.

Пронађите публику, унапредите пословање и зарадите новац од онлајн садржаја. Google има алатке које ће вам помоћи да све то урадите како бисте могли да посветите више времена ономе што волите да радите.

AdSense

Лако зарађујте новац од сајта.

Ако сте мали објављивач, AdSense нуди једноставан и бесплатан начин да зарађујете од онога што волите да радите. Постављањем циљаних огласа уз садржај ћете аутоматски зарађивати новац када неко види огласе или кликне на њих.

Сазнајте више

Региструјте се

DoubleClick for Publishers

Максимално увећајте приход помоћу више канала и извора потражње.

Google DoubleClick for Publishers (DFP) за мала предузећа је бесплатно решење за управљање огласима које објављивачима у развоју помаже да продају, распоређују, испоручују и мере целокупан дигитални инвентар огласа. Омогућава им да брзо максимално повећају вредност приказа огласа.

Сазнајте више

Региструјте се

AdMob

Остварите приход од огласа у апликацији.

Помоћу различитих формата огласа, укључујући видео, уклопљене, транзитивне огласе и банере, AdMob вам пружа много могућности да зарађујете новац од апликације док пружате најбољи могући кориснички доживљај.

Сазнајте више

Региструјте се

Дигитална гаража

Побољшајте дигиталне вештине.

Развијајте предузеће бесплатним водичима за успех онлајн; од друштвених медија до претраживача и још много тога.

Сазнајте више

Региструјте се

Приче о успеху

Наши клијенти.

BuildEazy

Лес Кени је направио веб-сајт да би показивао људима како да праве ствари. AdSense му је омогућио да пуно радно време проводи бавећи се обрадом дрвета.

Glassdoor

Glassdoor, сајт са понудом послова онлајн, генерише 100% прихода и приказа мултимедијалних огласа помоћу програма DoubleClick for Publishers Small Business.

PDF икона Прикажи PDF

Etermax

Помоћу AdMob-а као платформе за огласе Etermax поставља огласе тако да омогућава корисницима да наставе да уживају у играма.