Претворите своју страст у профит.

AdSense је бесплатан и једноставан начин да зарадите новац постављањем огласа на веб-сајт.

икона камере

Упознајте AdSense клијенте.

Неколико разлога због којих је скоро 2 милиона људи одабрало AdSense.

Предности

Прави огласи за вашу публику.

Огласе прегледамо како бисмо се уверили да су високог квалитета и релевантни за ваш садржај или публику, чак и кад се гледају на паметним телефонима и таблетима. Резултат? Можете више да зарадите од њих.

Погледајте све предности

Предности

Ви имате контролу.

Блокирајте огласе који вам се не свиђају, прилагодите места на којима се приказују и одаберите типове који се најбоље уклапају у ваш сајт.

Погледајте све предности

Предности

Приказују се само огласи који највише плаћају.

Прикључите се у највећу мрежу онлајн оглашавача који лицитирају за ваш огласни простор како бисте добили највише за огласе.

Погледајте како то функционише

Приче о успеху

Oбјављивачи

BuildEazy

Лес Кени је направио веб-сајт да би показивао људима како да праве ствари. AdSense му је омогућио да оде у пензију и да пуно радно време проводи бавећи се обрадом дрвета.

wikiHow

wikiHow користи AdSense од самог почетка. Приход остварен од AdSense-а му је помогао да број запослених повећа са 2 на 24.

Navi Series

Овај јапански онлајн каталог помаже локалним предузећима да се промовишу и тако доприноси развоју заједнице. AdSense Кенџију омогућава да се усредсреди на садржај како би предузећа наставила да се развијају.

Погледајте све приче о успеху

Ресурси

Искористите AdSense на најбољи начин.

Овде можете да пронађете одговоре на мала и велика питања.

Добијајте корисну подршку и савете о томе како можете да зарадите више од онлајн садржаја. Пронаћи ћете центар за помоћ, видео лекције и канале друштвених мрежа на којима можете да учествујете у конверзацијама о AdSense-у.

Истражујте AdSense ресурсе

Као што је наведено у AdSense условима и одредбама, морате да будете пунолетни да бисте учествовали у AdSense-у.

Ако нисте пунолетни, родитељ или старатељ може уместо вас да пошаље пријаву.

На вашем Google налогу недостаје датум рођења. Да бисте наставили, ажурирајте податке овде и покушајте поново.

Успостављена је веза између ваше актуелне IP адресе и земље под санкцијама владе САД; сазнајте више.

У овом тренутку не можемо да вам одобримо приступ AdSense-у.

Изгледа да овај Google налог није повезан са AdSense налогом. То је у реду. Можете да се са Google налогом повезаним са AdSense-ом или да се региструјете за AdSense налог још данас.

AdSense налог који користи ове податке за пријављивање је тренутно онемогућен због неважећих кликова.

Препоручујемо вам да погледате имејл (укључујући директоријум за непожељне поруке) како бисте проверили да ли смо вам послали поруке о статусу налога. Више информација потражите у одговорима на честа питања о онемогућеном налогу.

AdSense налог који користи ове податке за пријављивање је тренутно онемогућен због кршења наших смерница програма.

Препоручујемо вам да погледате имејл (укључујући директоријум за непожељне поруке) како бисте проверили да ли смо вам послали поруке о статусу налога. Више информација потражите у одговорима на честа питања о онемогућеном налогу.

Хвала вам што се интересујете за Google AdSense. Прегледали смо вашу пријаву и, нажалост, тренутно не можемо да вас примимо у Google AdSense.

За ове податке за пријављивање не постоји AdSense налог јер је у току преглед ваше пријаве. Прегледаћемо пријаву и јавићемо вам се имејлом у року од недељу дана од слања пријаве. Када пријава буде одобрена, моћи ћете да се пријавите на налог и започнете.