Извештаји за сајт за мобилне уређаје

На основу увида у саобраћај који ваш сајт остварује преко мобилних уређаја можете да установите да ли би требало да примените реактивни дизајн, односно да ли има довољно саобраћаја да би се правио посебан сајт за мобилне уређаје. Пошто се употреба мобилних уређаја повећава, а захтеви потрошача мењају, анализа и оптимизација за мобилне уређаје су кључни за вашу стратегију и успех.

Мобилни уређај

Извештај „Преглед“: прегледајте учинак мобилних уређаја за ваш сајт само једним погледом

Извештај „Преглед“ пружа детаљан приказ посетилаца заснован на томе да ли су при посети користили мобилне уређаје. Брзо уочите који део вашег саобраћаја одлази на мобилне уређаје и погледајте важне показатеље у вези са тим посетиоцима, као што су стопа посете само једне странице и трајање посете, како бисте утврдили да ли доживљај на мобилним уређајима испуњава очекивања корисника.

Сазнајте више.

Извештавање о мобилним уређајима: сазнајте које платформе за мобилне уређаје најбоље функционишу

Откријте које уређаје посетиоци користе да би пронашли ваш веб сајт како бисте свој бренд могли да представите у најбољим форматима за те уређаје. Google аналитика може да прикаже који су оперативни системи за мобилне уређаје и одређени мобилни уређаји послали посетиоце на ваш сајт, до ваше апликације за мобилне уређаје или странице на друштвеном медију.

Сазнајте више

Извештај о приказу података на мапи: погледајте одакле потиче саобраћај на сајту за мобилне уређаје

Преглед статистике према локацији (картица „Приказ података на мапи“) вам омогућава да стекнете увид у актуелно порекло саобраћаја преко мобилних уређаја, као и да предвидите на којим одредиштима ће доћи до његовог повећања.

Сазнајте више