Аналитика за мобилне уређаје

Свакога дана је све важније да разумете своје сајтове, апликације и огласе за мобилне уређаје, као и начине на који они усмеравају пословање ка вама. Google аналитика вам омогућава да мерите сајтове и апликације за мобилне уређаје, као и посете са мобилних уређаја који имају приступ вебу, укључујући врхунске и основне телефоне и таблет уређаје. Помажемо маркетиншким стручњацима да освоје све екране и уређаје тако што их саветујемо да буду релевантни за клијенте и да искористе значајне тренутке. Припремите се да направите циљане и ефикасне маркетиншке кампање које допиру до ваших посетилаца без обзира на то где се налазе.

Мобилни уређај

Аналитика за апликације за мобилне уређаје: мерите вредност апликације од почетка до краја

Мобилни уређаји мењају начин на који људи комуницирају, раде и играју се, а велики део све већег прихватања и иновација је заснован на апликацијама за мобилне уређаје. Аналитика за апликације за мобилне уређаје омогућава мерење корисничког путовања кроз апликације од почетка до краја – од откривања, преко преузимања и до ангажовања. Извештаји су прилагођени програмерима апликација за мобилне уређаје и маркетиншким стручњацима и говоре језиком који је значајан за њих.

Сазнајте више

Створите најбољи кориснички доживљај на свим екранима и уређајима

Преглед статистике према локацији (картица „Приказ података на мапи“) вам омогућава да стекнете увид у актуелно порекло саобраћаја преко мобилних уређаја, као и да предвидите на којим одредиштима ће доћи до његовог повећања. Откријте које уређаје посетиоци користе да би пронашли ваш веб-сајт како бисте свој бренд могли да представите у најбољим форматима за те уређаје. Google аналитика може да прикаже који су оперативни системи за мобилне уређаје и одређени мобилни уређаји послали посетиоце на ваш сајт, до ваше апликације за мобилне уређаје или странице на друштвеном медију.

Сазнајте више

Мерење огласа за мобилне уређаје: схватите како мобилни уређаји користе вашем пословању

Google огласи за мобилне уређаје се приказују на мобилним уређајима у резултатима Google претраге, на веб-сајтовима мреже са медијским садржајем и у апликацијама. Користите их да бисте представили своје предузеће људима док користе телефоне и таблет рачунаре током читавог дана. Установите циљеве, разумите конверзије за мобилне уређаје и користите Google аналитику како бисте одмах почели да мерите успех.

Сазнајте више.