GoogleАналитика

Извештаји о друштвеним мрежама

Револуција друштвених медија је стигла и брзо сазрева. Да ли мерите њен утицај? Извештаји о друштвеним мрежама вам помажу да мерите утицај који друштвени медији имају на ваше пословне циљеве и конверзије. Интегрисани веб и друштвени подаци пружају холистички приказ садржаја и заједнице.

Друштвене мреже

Мерите утицај друштвених медија на показатеље до којих вам је стало

Извештај о конверзијама вам омогућава да квантитативно одредите вредност друштвених мрежа. Он приказује стопе конверзије и новчану вредност конверзија остварених услед референци са сваке друштвене мреже. Повежите утицај друштвених мрежа са показатељима до којих вам је стало подешавањем релевантних циљева за своје пословање.

Сазнајте више

Сазнајте који друштвени извори упућују ангажоване посетиоце

Од кључне је важности да сазнате које су заједнице важне за ваш бренд. Извештај о друштвеним изворима показује почетне путање којима су се посетиоци са друштвених мрежа кретали на сајту. Извештај такође приказује показатеље о ангажовању и конверзијама за сваку друштвену мрежу.

Сазнајте више

Откријте шта ваши посетиоци деле и где то деле

Google +1 и остале функције дељења на друштвеним мрежама обезбеђују посетиоцима лак механизам за појачавање утиска о вашем садржају тако што ће га делити са пријатељима. Извештаји о друштвеним додатним компонентама приказују који чланци на сајту се најчешће деле и на коју се друштвену дугмад кликће да би се делили (на пример, Google дугме „+1“ или Facebook дугме „Свиђа ми се“). Поред тога, стрим активности приказује како посетиоци остварују интеракцију са вашим садржајем на веб сајтовима који нису у вашем власништву.

Сазнајте више