Модеран прегледач за посао.

Примените Chrome for Work и управљајте њим за организацију.

Преузми Chrome MSI

Chrome MSI пакет за Windows 10/8.1/8/7 64-bit.Није доступан за Windows RT.

(Chrome MSI пакет за Windows 10/8.1/8/7 32-bit)

Преузми Chrome MSI

Chrome MSI пакет за Windows 10/8.1/8/7 32-bit.Није доступан за Windows RT.

(Chrome MSI пакет за Windows 10/8.1/8/7 64-bit)

Пошто користите Chromebook, не морате да преузимате Chrome. Уживајте!

Kaplan

Пре неколико година прегледач је био само начин да запослени приступају веб-садржају. Сада је права жила куцавица нашег пословања. Као компанија, све смо ближи преласку на клауд, а прелазак на Chrome је један од корака у том правцу.

– Патрик Дела Перута, директор технологије за стоне рачунаре

Sanmina-SCI

Као произвођач неких од најкомплекснијих електронских компонената на свету, Sanmina-SCI схвата вредност пословне ефикасности која се постиже једноставношћу. Користимо Chrome зато што своди комплексност веб-технологија на моћан доживљај прегледача, једноставног за коришћење и управљање.

– Елиот Тели, виши директор, апликације за предузећа

News International

Када смо применили Chrome, запослени су нам рекли колико је Chrome бржи у односу на стари прегледач. Ако покушате да отворите 15 картица у Internet Explorer-у, он ће успоравати и успоравати док не откаже. Са Chrome-ом, на истом хардверу, то није никакав проблем.

– Герет Рајт, шеф одсека за пословне операције

Прочитајте више

Стејт департмент

Нудећи Chrome као опцију прегледача, можемо у потпуности да искористимо његову брзину, од брзог покретања до брзог учитавања веб-сајтова, уз могућност приступа целом спектру модерних веб-сајтова, омогућавамо запосленима да буду продуктивнији на послу.

– Крис Бронк, виши саветник, Канцеларија за електронску дипломатију Бироа за управљање информативним ресурсима

Прочитајте више

Pearson

Pearson је прихватио клауд и пружа запосленима прави избор и слободу по питању начина и места рада. Google Apps for Work, који се ослања на Chrome-ове одличне перформансе и флексибилност, налази се у срцу ове нове глобалне културе сарадње, отворености и иновација.

– Ник Кларк, потпредседник за рачунарске активности крајњих корисника

Appirio

Appirio обожава Google Chrome for Work. Водимо посао у клауду и потребан нам је прегледач који је безбедан, једноставан и лак за примену. Appirio је надоградио прегледаче свих запослених на Chrome – и препоручујемо Chrome for Work и клијентима.

– Глен Вајнстин, главни технички директор

Vision7 International

Што мање позива за подршку добијемо од запослених, то боље – а нико никада не зове због проблема у вези са Chrome-ом.

– Франсоа ван Добур, потпредседник ИС и ИТ сектора

Прочитајте више

Универзитет Бојси Стејт

Са Chrome-ом не морам да бринем о томе да ли ће појединачни корисници кликнути на упит и прихватити да примене ажурирање које може да представља безбедносну претњу ако се не примени како треба. Ажурирања прегледача Google Chrome for Work сама брину о свему.

– Питер Џурс, технички директор

Прочитајте више

Sixt AG

У Sixt-у верујемо у будућност веба и веб-технологија. Користимо Chrome for Work да бисмо свим запосленима пружили безбедан приступ вебу, као и за већину интерних апликација. Chrome for Work је јако једноставан за конфигурацију и примену.

– Ерих Сикст, генерални директор

SNL Financial

Уз Chrome for Work Google Apps блиста. Gmail ради приметно брже и омогућава запосленима у SNL Financial-у да се усредсреде на обављање задатака.

– Гејлен Ворен, главни технички директор

Болница Мидлсекс

Надоградња на Chrome стварно није била ништа специјално – а то су увек добре вести за директора информатичке службе и развоја.

– Лад Џонсон, директор информатичке службе и развоја

Прочитајте више

Контролишите више од 100 смерница

Chrome for Work пружа више од 100 смерница за потребе ваше организације. Изаберите аутоматска ажурирања да бисте добили најновије безбедносне исправке или ручна ажурирања за већу контролу. Конфигуришите које апликације и додатке запослени добијају и управљајте различитим додатним компонентама. Можете чак и да примените приватну веб-продавницу са прилагођеним и припремљеним апликацијама, да управљате компатибилношћу старијих апликација и још пуно тога. Сазнајте више у Центру за помоћ за Chrome for Work.

Напредне функције и подршка

Данас запослени користе неколико различитих уређаја за посао. Chrome-ово управљање засновано на клауду вам омогућава да прилагођавате смернице и подешавања за запослене преко веба, било да користе службени рачунар или лични лаптоп. Управљање засновано на клауду за оперативне системе за рачунаре и подршка за Chrome су доступни за кориснике Google Apps-а. Ако нисте корисник Apps-а, а занима вас да сазнате више, региструјте се овде.

Безбедност

Google Chrome for Work користи безбедносне технологије, попут Безбедног прегледања, тестирања у заштићеном окружењу и аутоматских ажурирања, да би заштитио организацију од злонамерних сајтова, вируса, малвера и напада „пецањем“. Скриптовање динамички генерисаних веб-страница штити од сајтова који покушавају да украду податке о компанији и запосленима.

Стабилност

Chrome-ова вишепроцесна архитектура значи да, када једна картица откаже, неће због ње отказати цео прегледач. Пре сваког Chrome ажурирања покрећемо хиљаде континуираних тестова аутоматизације и прикупљамо податке са Програмерског и Beta канала да бисмо побољшали стабилност.

Компатибилност

Пошто је увек у току са модерним веб-стандардима, Chrome вам омогућава да покрећете најновије клауд апликације. Ако је организацији потребан застарели прегледач да би покретала старије апликације, испробајте Chrome-ову Подршку за застареле прегледаче, која помаже ИТ сектору да примени Chrome док подржава старији прегледач.

Брзина

Chrome је дизајниран тако да буде брз у сваком погледу – при покретању са рачунара, учитавању веб-сајтова и покретању сложених веб-апликација за пословање. Са сваком новом верзијом Chrome наставља да побољшава Octane резултат, показатељ брзине JavaScript-а.

Продуктивност

Корисници могу да се пријављују на Chrome да би приступали апликацијама, обележивачима, додацима и другим веб-подешавањима. То значи да запослени могу лако да наставе са радом на личним уређајима када напусте канцеларију.

Програмирање

Многе компаније праве сопствене интерне апликације. Пошто је доступан у Windows-у, Mac OS X-у, Linux-у, Chrome ОС-у, Android-у и iOS-у, Chrome омогућава програмерима да праве, тестирају и одржавају једну веб-апликацију на свим тим платформама.