Продајни ресурси

Професионални фотографи и агенције могу да вам помогну да се издвојите као способни сарадници, опреме вас како бисте делили одушевљење Street View-ом у виртуелној реалности, а вашим клијентима омогуће да са поносом промовишу Street View статус. Ако тражите убедљиве податке који доказују моћ овог садржаја, погледајте и наше статистичке податке о виртуелним обиласцима.

Thumb Sticker

Налепнице „Уђите унутра“

  • Промовишите предузећа која су недавно фотографисана и додата у Street View
  • Одштампајте овај дизајн налепнице помоћу жељене услуге штампања
Thumb trusted

Датотека значке Поуздано

  • Street View сарадници који испуњавају услове могу да користе значку Поуздано у складу са смерницама за продају и коришћење заштићеног имена у наставку
  • Они који не испуњавају услове или их више не испуњавају не могу да користе ову значку
thumb cardboard

Google Cardboard

  • Уживајте у виртуелној реалности на Street View-у
  • Покажите клијентима и потенцијалним клијентима најбоље из своје понуде
  • Одличан поклон
  • Доступан је велики број стилова

Улога поузданих професионалаца

Фотографима или агенцијама Street View фотографија нуди сјајну прилику за продају. Ако је вашем предузећу потребна боља видљивост на тржишту, искусан Street View прилагач може да вам помогне да то остварите брзо и лако. Без обзира на вашу улогу у овом односу, важно је да разумете одговорности сваке стране, онако како су наведене овде.

Смернице за коришћење бренда

Значку Поуздано и Street View бренд можете да користите као вредан маркетиншки садржај. Ако сте поуздани професионалац, позивамо вас да тако означите свој изванредан статус. Поуздани професионалци могу да користе значку Поуздано, словни знак и елементе бренда, укључујући логотипе Google-а, Google мапа, Street View-а и друге сродне логотипе. У наставку наводимо шта можете, а шта не можете да радите са њима. Ако сматрате да неко користи елементе бренда на начин који Google не дозвољава, можете да пријавите ово неприкладно коришћење.

Транспарентност и одговорност

Street View слави искрено представљање света. Када продајете фотографске услуге, важно је да будете транспарентни и разумете своја права и обавезе у односу на друге људе, брендове и локалне законе.