GoogleАналитика

Аналитика садржаја

Откријте најбољи садржај сајта и скривене драгуље помоћу извештаја о садржају у Google аналитици. Сазнаћете колико често људи посећују сваку страницу вашег сајта, колико дуго остају и колико често остварују конверзију. Сви извештаји се налазе у одељку „Садржај“.

Претрага сајта: брже доведите посетиоце до одредишта

Када посетиоци не могу да пронађу оно што траже, обављају претрагу. Уз извештаје о претрази сајта у Google аналитици можете да сазнате шта заправо ваши посетиоци траже. Откријте пропуштене могућности за производ и убрзајте остваривање конверзије.

Сазнајте више

Аналитика на страници: погледајте како се посетиоци крећу у оквиру сајта

Када посматрате извештаје Google аналитике, понекад је тешко визуелно представити како се посетиоци крећу по датој страници веб сајта. Користите Аналитику на страници да бисте визуелно анализирали како се посетиоцу крећу по вашем веб сајту.

Сазнајте више

Анализа брзине сајта: откријте проблеме пре клијената

Сви знамо колико може да нас изнервира веб сајт који се споро учитава, што чак може да нашкоди оглашавању и рангирању у претрази. Погледајте колико је времена потребно за учитавање ваших страница уз извештај о брзини сајта у Google аналитици. Пронађите споре странице, решите проблеме и учините посетиоце срећнијим.

Сазнајте више

Праћење догађаја

Праћење догађаја: проучите шта посетиоци раде на сајту

Заиста је корисно схватити како посетиоци остварују интеракцију са вашим страницама. Погледајте колико често остварују интеракцију са Flash и AJAX елементима или кликну на везе за преузимање брошура о производима. Можете чак да подесите и праћење догађаја како бисте добили детаљнији увид у понашање посетилаца.

Сазнајте више

AdSense

Учините свој AdSense програм ефикаснијим

AdSense омогућава блогерима и објављивачима садржаја да зараде новац од својих огласа. Google аналитика може директно да увезе AdSense податке како би вам помогла да огласе прикажете на најбољем могућем месту на сајту.

Сазнајте више