GoogleАналитика

Обавештајни подаци Аналитике

Извештаји Google аналитике о обавештајним подацима аутоматски надгледају саобраћај веб сајта и истичу сваку значајну промену, што вам омогућава да доносите паметније одлуке и олакшава вам рад.

Обавештајни подаци

Преглед

У било ком тренутку можете да погледате извештаје о обавештајним подацима или да направите прилагођено упозорење како бисте били упознати са сваком изненадном или неочекиваном променом показатеља сајта. Ова револуционарна технологија откривања у Google аналитици је довољно паметна да истакне оно што би требало да знате, а да истовремено буде лака за коришћење.

Уз обавештајне податке Аналитике открићете ствари које бисте у супротном пропустили и моћи ћете да се више усредсредите на предузимање радњи уместо на прегледање велике количине података. Само погледајте – то функционише управо сада. Мање „копајте“ по подацима.

Сазнајте више

Предности:

  • Обавештајни подаци Аналитике представљају механизам заснован на алгоритму који детектује сваку статистички значајну аномалију у обрасцима саобраћаја.
  • Упозорења се аутоматски постављају дневно, седмично или месечно. Не морате ништа да урадите – можете да их видите управо сада.
  • Направите прилагођена упозорења, као што је конверзија остварена у оквиру летње кампање за Београд.

Како то функционише:

  • Обавештајни подаци Аналитике представљају механизам заснован на алгоритму који детектује сваку значајну промену у обрасцима саобраћаја.