GoogleАналитика

О сертификованим партнерима

Програм сертификованих партнера Google аналитике представља програм за акредитацију агенција и консултаната који нуде примену веб аналитике, услуге анализе и услуге тестирања и оптимизације веб сајтова. Учинили смо све да обезбедимо да наши партнери доврше дуг процес пријаве и разговора који тестира њихово знање и могућности да осигурају највиши ниво квалитета.

Сви наши партнери су сертификовани да вам помогну да мерите своје пословне циљеве на Вебу како бисте стекли драгоцене увиде о посетиоцима. Сертификоване компаније поред веб аналитике пружају разноврсне услуге, почев од развоја веб сајта, преко маркетинга на мрежи до општег пословног саветовања. Можда ћете морати да истражите неколико компанија да бисте пронашли ону која је најбоља за вас.

О премијум локалним продавцима

Програм овлашћених локалних продаваца Google аналитике премијум идентификује сертификоване партнере Google аналитике који имају одобрење да пакет Google аналитике премијум нуде директно клијентима. Ово обухвата контролу примене, непрекидну подршку и управљање налогом, што бисте све добили да сте купили Google аналитику премијум директно од Google-а.

Сазнајте више