Апликације које функционишу са Google Cloud штампањем
Апликације које су овде наведене функционишу са Google Cloud штампањем. Када пошаљете задатак за штампање, можете да користите страницу за управљање Google Cloud штампањем да бисте пратили тај задатак.

На свим уређајима

Google Chrome
Можете да штампате све отворене картице у Chrome прегледачу помоћу Google Cloud штампања. Cloud штампање је подразумевана опција штампања на Chromebook-овима.
Google апликације за мобилне уређаје
Ако Gmail-у или Google диску приступате преко прегледача на телефону, преко Google Cloud штампања можете да штампате било који имејл, документ, табелу или друге датотеке са Диска. Помоћу функције print2docs можете и да сачувате било коју датотеку на налогу за Диск ради безбедног чувања.

На Android уређају

PrinterShare™ Mobile Print
Mobile Print је Android апликација која подржава неколико начина штампања, укључујући Google Cloud штампање. Може да штампа слике, веб-странице, догађаје из календара, контакте, SMS-ове, имејлове, Google документе и друге датотеке.
Fiabee
Fiabee је клауд апликација за синхронизацију која вам омогућава да штампате документе помоћу Google Cloud штампања из Android или Chrome апликација.
Google Cloud штампање
Cloud штампање је званична Android апликација за штампање помоћу Google Cloud штампања са Android уређаја. Инсталирајте је, делите документе, слике или PDF датотеке са апликацијом, изаберите штампач и жељене опције штампања и притисните Штампај – и то је све. Отворите апликацију да бисте прегледали недавне задатке за штампање, проверили њихов актуелни статус и изабрали преузете датотеке за штампање.

На iOS уређају

PrintCentral Pro
PrintCentral Pro је iOS апликација која вам омогућава да штампате помоћу бројних услуга, укључујући Google Cloud штампање. PrintCentral Pro вам омогућава да штампате имејлове и прилоге, контакте, веб-странице, SMS-ове и још много тога.

На Mac или Windows рачунару

Било који веб-прегледач
На свакој веб-страници на којој видите дугме „Штампај“ са логотипом Google Cloud штампања можете да штампате не напуштајући прегледач.
Штампач који подржава Google Cloud штампање за Windows
Штампач који подржава Google Cloud штампање олакшава штампање на штампачима прилагођеним за клауд штампање из било које Windows апликације. Само инсталирајте штампач и штампајте као што бисте то урадили из других апликација.

За предузећа и образовне установе

Конектор за Google Cloud штампање
Конектор за Google Cloud штампање је самостална верзија конектора који је уграђен у Chrome. Повезује старије моделе штампача са Google Cloud штампањем да бисте могли да им приступате са било ког места. За разлику од Chrome конектора, ова самостална верзија се користи као Linux или Windows услуга да би се њом лакше управљало и да би била флексибилнија за коришћење у предузећима и школама.
uniFLOW
uniFLOW је систем за управљање штампањем и скенирањем који је безбедан за предузећа и који организацијама омогућава контролу над процесом штампања и управљање њиме. uniFLOW пружа функције за рачуноводство, контролу буџета, расподелу послова и безбедно штампање за све врсте рачунара, што корисницима омогућава да шаљу задатке преко Google Cloud штампања, Windows и Mac клијента, имејла или мобилних уређаја.
PaperCut
PaperCut прати и контролише задатке за штампање са свих уређаја који подржавају Google-ово Cloud штампање. Сви штампачи којима управља PaperCut постају прилагођени за Google Cloud штампање, а налози корисника се мапирају помоћу Google идентитета.