Повежите се са Google партнером.

Треба вам помоћ око управљања онлајн оглашавањем? Уђите у партнерство са онлајн стручњацима, агенцијама, маркетиншким стручњацима и стручњацима које је обучавао и сертификовао Google.

Пронађите партнера

Да ли сте ви онлајн стручњак или агенција? Придружите се Google партнерима.

Сазнајте како

Потражите значку.

Значка Google партнера показује да је Партнер положио сертификационе испите за Google AdWords производе и да прати новости у вези са производима. Другим речима, та значка је заслужена.

Добијте потребну помоћ.

Google партнери могу да се специјализују за једну или више следећих области AdWords производа:

 • Оглашавање у Претрази

  Ти Партнери могу да вам помогну да правите и оптимизујете огласе који се појављују у Google претрази. Могу и да вас саветују о стратегији за кључне речи и планирање буџета.
 • Мобилно оглашавање

  Партнери сертификовани за оглашавање на мобилним уређајима могу да вам помогну да се повежете са потенцијалним клијентима путем текстуалних, сликовних, видео и HTML5 огласа.
 • Видео оглашавање

  Треба вам помоћ око примене и оптимизације кампања са видео огласима на YouTube-у? Ови Партнери могу да вам помогну.
 • Mултимедијално оглашавање

  Ови Партнери могу да вам помогну да направите привлачне визуелне огласе који допиру до потенцијалних клијената на више од два милиона веб-сајтова и 650.000 апликација.
 • Оглашавање на Куповини*

  Сертификовани партнери ће вам помоћи да пласирате производе у Google претрагу, формирате инвентар у Центру за продавце и правите кампање на Google куповини.
  * Испит из оглашавања на Куповини није доступан на неким језицима. Проверите доступност у центру за помоћ.
 
 
 

Удружите се са правим партнером.

Можете према стручности, локацији и буџету да претражујете партнере са значком из целог света, који познају вашу привредну грану и специјализовани су за оно што вам треба.

Пронађите партнера

Google не даје никаква обећања нити гаранције у вези са учинком или квалитетом рада било ког Партнера наведеног у претрази Google партнера. Google не наплаћује укључивање у овај каталог и не прихвата уплате за бољи пласман.