Проверите да ли испуњавате услове.

Сви корисници програма Google Ad Grants морају да испуне одређене критеријуме да би се квалификовали за овај програм, као и да наставе да испуњавају те услове. Ево како непрофитна организација може да се квалификује.

Земље

Мењамо свет, земљу по земљу.

Сарађујемо са више од 20.000 непрофитних организација из више од 50 земаља. Да бисте се квалификовали за Google Ad Grant, непрофитна организација мора да буде основана у једној од следећих земаља:

Испуњавање услова

Ево како можете да квалификујете за Google Ad Grants.

Google грантови за огласе су део програма Google за непрофитне организације. Да би се квалификовала за Google грантове за огласе, организација мора да испуни следеће услове:

  • да се за почетак пријави за Google за непрофитне организације;
  • да има важећи статус добротворне организације. Потражите дефиниције статуса добротворне организације у својој земљи на сајту Google-а за непрофитне организације.
  • Да прихвати Google-ове обавезне потврде у вези са недискриминацијом и пријемом и коришћењем донације и сложи се са њима.
  • Да има функционалан веб-сајт са конкретним садржајем.

Владини органи и организације, болнице и медицинске групе, школе, академске институције и универзитети не испуњавају услове за Google за непрофитне организације, али филантропски огранци образовних организација испуњавају услове.

Ево како да останете квалификовани.

Да бисте наставили да испуњавате услове за Google Ad Grants, организација мора да се придржава смерница програма.