Проверите да ли испуњавате услове.

Сви корисници програма Google Ad Grants морају да испуне одређене критеријуме да би се квалификовали за овај програм, као и да наставе да испуњавају те услове. Ево како непрофитна организација може да се квалификује.

Земље

Мењамо свет, земљу по земљу.

Сарађујемо са више од 20.000 непрофитних организација из више од 50 земаља. Да бисте се квалификовали за Google Ad Grant, непрофитна организација мора да буде основана у једној од следећих земаља:

Испуњавање услова

Ево како можете да квалификујете за Google Ad Grants.

Да би се квалификовала за Google Ad Grants, организација мора да испуни следеће услове:

  • да се за почетак пријави за Google за непрофитне организације. Организација мора да има важећи статус добротворне организације. Потражите дефиниције статуса добротворне организације у својој земљи на сајту Google-а за непрофитне организације. Владини органи и организације, болнице и медицинске групе, школе, академске институције и универзитети не испуњавају услове за Google за непрофитне организације, али филантропски огранци образовних организација испуњавају услове.

  • Да прихвати Google-ове обавезне потврде у вези са недискриминацијом и пријемом и коришћењем донације и сложи се са њима.

  • да има веб-сајт високог квалитета који је у складу са Ad Grants смерницама за веб-сајтове.

  • да добије одобрење после процене испуњавања услова за Ad Grants након што се организација региструје за Google за непрофитне организације.

Ево како да останете квалификовани.

Да бисте наставили да испуњавате услове за Google Ad Grants, организација мора да се придржава смерница програма.