Nonprofit Marketing Immersion

Бесплатна подршка за налог од студената дигиталног маркетинга и волонтера широм света.

Представљам
непрофитну организацију

Потражите маркетиншку помоћ

Ја сам
студент/
волонтер

Пружите маркетиншку помоћ

Ја сам
саветник

Саветујте тим

ЗА НЕПРОФИТНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ

Затражите бесплатну маркетиншку помоћ за организацију од студената или волонтера који су сертификовани за Google Ads

Затражите помоћ у вези са Ad Grants налогом од волонтера које спонзорише саветник. Сазнајте овде више о условима програма и шта непрофитне организације могу да очекују од њега.

Региструјте се за Google Ad Grants

Пронађите практичну помоћ у вези са огласима

Промовишите експериментално учење

1. Региструјте се

Када будете спремни, региструјте се да бисте били упарени са тимом студената/волонтера. Nonprofit Marketing Immersion траје током целе године и нема крајњег рока за пријављивање.

Регистрација непрофитних организација за OMC

2. Упарите се са тимом волонтера

Када упаривање постане доступно, упарићете се са тимом студената/волонтера који је прошао испите за сертификат за Google Ads и који води саветник.

Упарите се за OMC

3. Покрећите кампање са бесплатном подршком за налог

Тим студената/волонтера ће вам током партнерства помагати да објављујете огласе и пружаће вам извештаје после кампање са препорукама како да се налог убудуће оптимизује

Затражите бесплатну подршку за налог за OMC

ЗА СТУДЕНТЕ/ВОЛОНТЕРЕ

Унапредите вештине дигиталног маркетинга помоћу практичног искуства из стварног живота.

Правите Ad Grants кампање за непрофитну организацију којој је потребна помоћ да подигне свест о својој иницијативи. Сазнајте више о условима програма и очекивањима студената овде.

Већ сте регистровани студент/волонтер или саветник? Пријавите се овде.

Стекните практично искуство тако што ћете користити Google Ads

Развијте вредне аналитичке и консултантске вештине

Помозите непрофитним организацијама да остваре велики ефекат

1. Сертификујте се

Да бисте испунили услове за упаривање са непрофитном организацијом која вам је клијент, морате да прођете испите за Google Ads сертификат за претрагу и сертификат за мерење.

Сертификујте се за OMC

2. Региструјте тим

Саветник мора прво да се региструје овде. Када регистрација саветника буде верификована и одобрена, за сваки тим мора да се региструје по један вођа тима овде.

Регистровање студената за OMC

3. Упарите се са непрофитном организацијом

Google вас упарује са непрофитном организацијом која вам је клијент и осам недеља ћете радити на побољшавању Ad Grants налога тог клијента. Током процеса ће вам помагати обука и детаљни водичи.

Упаривање студената за OMC

Приче о успеху

Погледајте како су непрофитне организације и студенти удружили снаге у успешним маркетиншким кампањама.

Већ учествујете?

Пријавите се на контролну таблу за саветнике или студенте/волонтере у наставку. Имајте на уму да можете да приступите овој контролној табли само ако сте већ регистровани.

Имате још питања о програму?

Када се нуди овај програм?

Овај програм се нуди током целе године и нема крајњег рока за регистровање.

Да ли се учествовање плаћа?

Не, Nonprofit Marketing Immersion је потпуно бесплатан за студенте/волонтере и непрофитне организације. На Google Ad Grants налогу сваке непрофитне организације је подразумевано додат буџет за оглашавање у претрази од 329 USD дневно.

Могу ли да приказујем визуелне или видео огласе у оквиру овог програма?

Овај програм користи платформу Ad Grants, па можете да приказујете само текстуалне огласе на Мрежи за претрагу.

Колико је времена потребно за упаривање?

За студенте/волонтере: Када пошаљете захтев за упаривање, сачекајте 7–10 дана да бисте били упарени са непрофитном организацијом. Имајте на уму да се упаривање заснива на доступности и у ретким случајевима може да траје дуже од 10 дана у зависности од подешавања језика и временске зоне.

За непрофитне организације: Упаривање се заснива на доступности студента/волонтера и просечно време чекања је 1–2 недеље.

Какву припрему пружате студентима/волонтерима који немају искуства у раду са клијентима?

Пружамо свеобухватан скуп алатки за сваки корак процеса који је доступан учесницима после регистрације. Нудимо и неколико начина комуникације са подршком за учеснике програма, укључујући форум програма Nonprofit Marketing Immersion и образац захтева за подршку.

Шта добијају студенти/волонтери за учешће у програму Nonprofit Marketing Immersion?

Учесници који испуне све услове програма добијају потврду о завршетку обуке. Учесници који у анкети на крају програма добију највише оцене од непрофитне организације која им је била клијент добијају сертификат најбољег маркетиншког стручњака.

Колико дуго студенти раде са непрофитном организацијом по упаривању?

После упаривања цео програм траје приближно 8–10 недеља од почетка до краја. Овај период обухвата заказивање и одржавање уводног састанка, време за прављење извештаја пре кампање, подешавање и вођење кампања током 4 недеље, време за прављење извештаја после кампање и одржавање затвореног састанка.

Ја сам саветник/професор. Како да региструјем студенте за Nonprofit Marketing Immersion?

Морате прво да се региструјете као саветник/професор помоћу овог линка. Када будете верификовани и одобрени, вођа тима може да се региструје помоћу овог линка. Имајте на уму да је подразумевани број студентских тимова које можете да имате као саветник/професор 10. Међутим, ако морате да затражите још тимова, то можете да урадите тако што ћете послати образац захтева за подршку и затражити од нас да повећамо број тимова на вашој контролној табли.

Да ли студенти/волонтери морају да имају саветника/професора да би се регистровали?

Тренутно захтевамо од студената и волонтера да се региструју под саветником или професором ради учешћа. Саветник/професор може да буде било који члан наставног особља факултета који жели да спонзорише ваш рад у оквиру овог програма. Nonprofit Marketing Immersion не мора да буде део званичног предмета.

Имам проблем или питање у вези са програмом које није на овој листи. Коме могу да се обратим за помоћ?

Попуните образац захтева за помоћ ако имате опште проблеме или упите у вези са програмом. Поставите питање на нашем форуму. Ако имате техничка питања о налогу, обратите се Ad Grants центру за помоћ.