Извори слика

Street View слике потичу из два извора, од Google-а и од наших сарадника.

Наш садржај

Наш садржај

Садржај у власништву Google-а је означен са „Street View“ или „Google мапе“. Аутоматски замагљујемо лица и регистарске таблице на сликама.

Садржај сарадника

Садржај других сарадника

Уз садржај који постављају корисници се приказује назив налога на који може да се кликне или који може да се додирне, а у неким случајевима и слика профила.

Како вам Google омогућава Street View

Да бисмо са вама делили Street View слике, тим инжењера вредно ради у позадини. Ево делића онога што тим ради да би вам омогућио Street View.

Откријте свет око себе у 360. Прикажи галерију

Где идемо

Street View аутомобилом се возимо кроз многе земље да бисмо вам пружили слике које побољшавају доживљај и помажу вам да откривате свет око себе. Погледајте листу земаља које планирамо да следеће обиђемо овим возилом или пешице.

Земља
Регион Округ Време
{[value.region]} {[value.districts]} {[value.datestart| date:'MM/yyyy']} - {[value.dateend| date:'MM/yyyy']}

Због фактора који су ван наше контроле (време, затворени путеви итд.), увек је могуће да наши аутомобили не буду активни или може да дође до малих промена. Имајте у виду и да када је на листи наведен одређени град, то може да обухвата и мање градове и места који се налазе у близини.

Где смо били

Плаве области на мапи показују где је Street View доступан. Увећајте да бисте видели још детаља или прегледајте овај садржај помоћу наших веб-сајтова и апликација.

Google Street View флота

Прегледајте Street View флоту.