Истакните предузеће на Google мапама

Привуците више клијената помоћу невероватних слика предузећа на Google мапама. Сарађујете са Street View професионалцем да бисте направили сопствени упечатљиви виртуелни обилазак или набавите опрему компатибилну са Street View-ом да бисте сами снимали слике.

Слике и обиласци у 360 побољшавају резултате

Висококвалитетне слике у уносу предузећа могу да побољшају кориснички доживљај и олакшају клијентима да вас пронађу. Обиласци у 360 омогућавају клијентима да погледају унутра пре него што дођу и побољшавају вашу видљивост онлајн.

Икона за видљивост

62% посетилаца више воли уносе са сликама унутрашњости продавнице.

Икона за виртуелни обилазак

Двоструко је вероватније да ће уноси са сликама и виртуелним обиласком изазвати интересовање.

Икона за унос

Комплетни уноси повећавају поверење и 78% је вероватније да их корисници сматрају угледним.

Икона за предузеће

У просеку, 41% претрага предузећа на Google мапама доведе до посете локацији.

Икона за мотивисање клијента

Уноси са сликама и обиласцима мотивишу клијенте да у 29% случајева обаве куповину.


Покажите предузеће из сваког угла

Подстакните поверење и помозите клијентима да вас брже пронађу објављивањем упечатљивог виртуелног обиласка предузећа или ажурирањем Street View слика саме локације предузећа. Затражите помоћ од поузданог професионалног Street View фотографа или сами сликајте и објављује слике путем независне алатке за објављивање.

Власници предузећа

Ангажујте поузданог фотографа у Street View-у

Сарађујте са професионалцем који је стручњак за снимање привлачних слика за Google мапе. Било да желите ажурне слике на нивоу улице да бисте приказали нову фасаду на Street View-у или вам треба квалитетан и упечатљив обилазак унутрашњости предузећа, прегледајте листу професионалаца за ангажовање, пронађите једног у близини и он ће обавити остало.

Обилазак у 360

Направите сопствени обилазак у 360

Сами снимајте и објављујте слике у 360 помоћу опреме која је компатибилна са Street View-ом. Користите професионалну опрему да бисте направили упечатљив доживљај за клијенте.

Шта треба да очекујете од професионалца

Ако предузеће жели да повећа видљивост, искусан Street View сарадник може да вам помогне да то остварите брзо и истакнете се на Google мапама. Међутим, пре него што почнете, важно је да разумете улогу коју свака страна има у овој размени.

Власници предузећа

  • Ако ангажујете поузданог фотографа да направи слике предузећа, имајте у виду да Google не може да гарантује квалитет његових услуга.
  • Сви преговори о условима, услугама и цени снимања су између вас и фотографа.
  • Све слике или виртуелне обиласке треба да платите поузданом фотографу. Google-у не плаћате ништа нити плаћање иде преко Google-а.
  • Ако дође до спора, морате да га решавате са фотографом или агенцијом у складу са условима уговора.
  • Ако желите да пријавите проблем са услугама које нуди Street View поуздани фотограф, попуните овај образац.

Како да добијете Street View услуге

Помоћу Street View ready технологије поуздани професионалци могу да снимају и објављују слике на нивоу улице да би ажурирали садржај Street View-а у заједницама.

  • Google не запошљава фотографе нити ангажује агенције. Међутим, сарадницима омогућавамо да објављују ажурне Street View слике путева. Листа професионалаца за ангажовање приказује фотографе и агенције који су показали стручност пружањем невероватних слика.
  • Google наставља са вожњом кроз многе земље да би вам пружио слике које побољшавају доживљај и помажу вам да откривате свет око себе. Погледајте где смо наумили да идемо и сазнајте да ли ускоро долазимо код вас или се обратите поузданом професионалцу ако желите да што пре имате ажурне слике.